Kyrkogårdsbevattning


frustuna2015
KSAB har lång erfarenhet av bevattning. Hos oss hittar du de produkter som passar för bevattning av kyrkogårdar och parker.

Automatiska sprinklersystem förenklar skötseln av gräsmattan, rabatten och häcken
Med ett automatiskt bevattningssystem kommer gräsmattan på kyrkogården att hålla sig grön och frisk utan att ni behöver lägga ner alltför mycket tid på den. Vi säljer spridare, sprinklers och annan bevattningsutrustning från den tyska tillverkaren Perrot, vars produkter är anpassade för att klara av vårt kyliga klimat.

KSAB sköter både projektering, installation, service & reparationer av kyrkogårdsbevattning
Vi har 30 års erfarenhet av att arbeta med några av de kräsnaste kunder som finns vad gäller grönyteskötsel – nämligen golfbanor. Det gör att vi vet hur bevattning ska skötas för att er kyrkogårds gräsmatta ska hålla sig grön, vacker och motståndskraftig. Vår serviceorganisation arbetar över hela Sverige och har erfarenhet av alla märken och system som finns på marknaden.

Så här kan en ritning se ut.Vi upprättar en bevattningsplan för er kyrkogård tillsammans med er
För att upprätta ett bevattningssystem  på er kyrkogård börjar vi med ett noggrant planerings- och designarbete. Vi besöker kyrkogården för att tillsammans med er gå igenom olika alternativ. Frågor som tas upp är bland annat var spridarna ska placeras, var vattnet ska tas ifrån etc. Lösningen presenteras sedan i form av en bevattningsplan. När vi är överens om valet av bevattningssystem sker så installationen. Vår personal är vana vid attarbeta i känsliga miljöer.

 

Kontakta oss gärna om du har frågor om bevattning av kyrkogårdar
Vi är Perrots exklusiva samarbetspartner i Sverige. Har din kyrkogård en automatisk bevattning, är det stor risk att det är just Perrot-spridare som sitter i backen. Och även om det inte är det, kan du ringa oss – vi kan alla bevattningssystem. Låt oss hjälpa er att hitta rätt typ av kyrkogårdsbevattning.

Se våra produkter för kyrkogård här>>